Založ si blog

Minister školstva ho vyhodí (za prešustrované milióny Eur), minister kultúry zamestná !

Som presvedčený, že je to pochybenie, ktoré sa stalo omylom. Pretože ak to nie je omyl, je to na vzburu. Revolúcia síce nie je v povahe Slovenska, no búriť sa snáď ľudia ešte vedia.

Minister školstva Čaplovič po kauze „Registre“  na ÚIPŠ okrem iných krokov, nechal vyhodiť aj projektového manažéra Vladimíra Pokojného. Dôvod – preplácal miliónové faktúry za zložky IT systému, ktoré neboli dodané alebo nefungovali. Minister oznámil vyvodenie právnych krokov a kauzu vyšetruje polícia.

Od novembra nepretieklo veľa vody vo Váhu, a verejné obstarávanie na ministerstve kultúry rieši – VLADIMÍR POKOJNÝ! Je pritom súčasťou balíčka poslednej digitalizačnej kauzy a hádok . Ide o desiatky miliónov Eur a prípad má na základe trestného oznámenia  opozície vyšetrovať prokuratúra. Pán Pokojný nastavuje centrálny plán verejného obstarávania a priamo pred jeho očami sa celý kontroverzný projekt bude realizovať!

Nechápem ako je to možné, ak jeden z ministrov Smeru (Čaplovič) vyhodí úradníka za prešustrované milióny, druhý (Maďarič) ho okamžite zamestná a, samozrejme, dotyčný úradník opäť rozhoduje o miliónoch. To si páni ministri nemohli aspoň zavolať!?

Netuším, ako často býva úradník, čo zlyhá, neustráži, kamufluje alebo prosto len nerieši to čo má, prepustený. Ale viem, že nie je časté, aby jeden a ten istý človek, sa po tom, čo ho vyhodíte oknom, vrátil dverami. OD KAUZY ku KAUZE.

Ja čas na vzburu.

http://youtu.be/PTLwzuQuRsw

 

Bude Marián Kočner slovenským Trumpom?

18.08.2017

V prvých hodinách po zverejnení výsledkov volieb v USA v roku 2016 sa na Slovensku najviac zo slovenských „politikov“ tešil Sulík, Boris Kollár, s istým zadosťučinením aj Matovič. Možno sa tešia aj dnes, kedy má Trump problém rozlíšiť medzi pôvodcami násilia pri rasovo motivovaných protestoch v Charlottesville, možno sa tešili aj vtedy keď Trump odstúpil [...]

Beblavý sa vykrúca rovnako ako Procházka či Hrnčiar

26.01.2016

Poslanec Beblavý, jeden zo Svätej trojice Siete, drží stranícku líniu ako sa patrí. Po tom, čo sa Procházka opätovne priznal, že keď bude treba, bude spolupracovať aj zo Smerom, aby to následne opätovnepoprel, obhajoval ho na svojom facebookovom profile takto: To je samozrejme taká „pol na pol“ odpoveď, z ktorej boli zmätení aj ľudia ako [...]

Modrý Smer? Len aby hlasy neprepadli!

03.12.2015

Je také porekadlo, že väčšia kopa berie. No často vidíme, že to nehovorí nič o kvalite, kompetentnosti, dobrých úmysloch či nebodaj správnosti. Najväčšou kopou je dnes Smer, ktorý zlyháva v tvorbe pracovných miest, v školstve, v zdravotníctve, v boji s korupciou, zlyháva v procese využitia eurofondov pri elektronizácii Slovenska. Druhá najväčšia kopa je dnes Sieť. [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 698752x
Priemerná čítanosť článkov: 26875x

Autor blogu

Kategórie