Založ si blog

Kolesíkov nástupca zarába cez 3000 € a za byt platí 60 € !

Bez dostatočnej mediálnej pozornosti sa v sobotu chystá snem mládežníckej organizácie SMERu – Mladých sociálnych demokratov (MSD). Škoda, lebo MSD je vlastne takmer samostatnou stranou v SMERe. Predseda Kolesík a podpredsedovia Martvoň a Brixi sa napríklad cez MSD dostali vysoko na kandidátke SMERu dnes sú z nich poslanci NR SR. Europoslankyňa Neveďalová sa na túto  pozíciu tiež dostala cez MSD.

Po klamstve pre denník SME sa na predsedu MSD Kolesíka zviezla vlna kritiky aj od jeho kolegov.  Podpredsedovia Neveďalová a Martvoň ho vyzvali, aby odstúpil. Ide ale len o kšeft s lukratívnymi pozíciami. Smer totiž dáva MSD už spomínaný priestor  na kandidátkach, v prípade tej  do európskeho parlamentu už hovoríme o fleku za 7956,87 eur a ďalších takmer 20 000 eur na asistentov a potreby kancelárie !!!

Favoritom na  nového predsedu bol terajší  podpredseda MSD a poslanec Brixi, nahlas sa však zrazu šepká žiaľ aj  o Jurajovi Gedrovi, ktorému sa darí raketová kariéra.

Od 2010 – 2012 Gedra robil asistenta Kolesíkovi, popri  štúdiu práva na Právnickej fakulte UK, kde ho učí úplnou náhodou aj podpredseda MSD a poslanec Martvoň. Vo voľbách v roku 2012 sa objavil aj na kandidátke Smeru na 149. mieste. Gedra sa hneď po ukončení štúdia stal doktorandom na rovnakej fakulte a po voľbách 2012 zrazu aj poslaneckým asistentom Martvoňa za 1100 eur mesačne.

Už o pár dní na to sa z 26-ročného absolventa stal člen Výkonného výboru a riaditeľ sekcie výkonu akcionárskych práv Fondu národného majetku, ktorý spravuje štátny majetok v hodnote viac ako 2 miliardy eur !!!

Okrem platu cca 2 O00 € mesačne z tejto funkcie, má navyše k dispozícii 3-izbový byt v Ružinove za 60,65 € mesačne!!!!!  V čase keď študenti v Mlynskej doline platia za jedno internátne lôžko od 47 do 72 € !!!! To je také mládežnícke…

Aké zákulisné ťahy a dohody sa podaria zväzákovi Gedrovi, to je otázka. Ale je jasné že sa vie ukážkovo kamarátiť zo správnymi ľuďmi a je v správnej chvíli na správnom mieste.  Takže VIVAT novému predsedovi MSD.

P.S. Zmluva (PDF) a link na príjem:

http://vas.cas.sk/clanok/6757/naozaj-je-taky-sikovny-mlady-pravnik-z-fnm-zaraba-2000-eur-mesacne.html

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=603&doc=537471&text=1

 

Bude Marián Kočner slovenským Trumpom?

18.08.2017

V prvých hodinách po zverejnení výsledkov volieb v USA v roku 2016 sa na Slovensku najviac zo slovenských „politikov“ tešil Sulík, Boris Kollár, s istým zadosťučinením aj Matovič. Možno sa tešia aj dnes, kedy má Trump problém rozlíšiť medzi pôvodcami násilia pri rasovo motivovaných protestoch v Charlottesville, možno sa tešili aj vtedy keď Trump odstúpil [...]

Beblavý sa vykrúca rovnako ako Procházka či Hrnčiar

26.01.2016

Poslanec Beblavý, jeden zo Svätej trojice Siete, drží stranícku líniu ako sa patrí. Po tom, čo sa Procházka opätovne priznal, že keď bude treba, bude spolupracovať aj zo Smerom, aby to následne opätovnepoprel, obhajoval ho na svojom facebookovom profile takto: To je samozrejme taká „pol na pol“ odpoveď, z ktorej boli zmätení aj ľudia ako [...]

Modrý Smer? Len aby hlasy neprepadli!

03.12.2015

Je také porekadlo, že väčšia kopa berie. No často vidíme, že to nehovorí nič o kvalite, kompetentnosti, dobrých úmysloch či nebodaj správnosti. Najväčšou kopou je dnes Smer, ktorý zlyháva v tvorbe pracovných miest, v školstve, v zdravotníctve, v boji s korupciou, zlyháva v procese využitia eurofondov pri elektronizácii Slovenska. Druhá najväčšia kopa je dnes Sieť. [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 698758x
Priemerná čítanosť článkov: 26875x

Autor blogu

Kategórie