Založ si blog

Kolesíkov nástupca zarába cez 3000 € a za byt platí 60 € !

Bez dostatočnej mediálnej pozornosti sa v sobotu chystá snem mládežníckej organizácie SMERu – Mladých sociálnych demokratov (MSD). Škoda, lebo MSD je vlastne takmer samostatnou stranou v SMERe. Predseda Kolesík a podpredsedovia Martvoň a Brixi sa napríklad cez MSD dostali vysoko na kandidátke SMERu dnes sú z nich poslanci NR SR. Europoslankyňa Neveďalová sa na túto  pozíciu tiež dostala cez MSD.

Po klamstve pre denník SME sa na predsedu MSD Kolesíka zviezla vlna kritiky aj od jeho kolegov.  Podpredsedovia Neveďalová a Martvoň ho vyzvali, aby odstúpil. Ide ale len o kšeft s lukratívnymi pozíciami. Smer totiž dáva MSD už spomínaný priestor  na kandidátkach, v prípade tej  do európskeho parlamentu už hovoríme o fleku za 7956,87 eur a ďalších takmer 20 000 eur na asistentov a potreby kancelárie !!!

Favoritom na  nového predsedu bol terajší  podpredseda MSD a poslanec Brixi, nahlas sa však zrazu šepká žiaľ aj  o Jurajovi Gedrovi, ktorému sa darí raketová kariéra.

Od 2010 – 2012 Gedra robil asistenta Kolesíkovi, popri  štúdiu práva na Právnickej fakulte UK, kde ho učí úplnou náhodou aj podpredseda MSD a poslanec Martvoň. Vo voľbách v roku 2012 sa objavil aj na kandidátke Smeru na 149. mieste. Gedra sa hneď po ukončení štúdia stal doktorandom na rovnakej fakulte a po voľbách 2012 zrazu aj poslaneckým asistentom Martvoňa za 1100 eur mesačne.

Už o pár dní na to sa z 26-ročného absolventa stal člen Výkonného výboru a riaditeľ sekcie výkonu akcionárskych práv Fondu národného majetku, ktorý spravuje štátny majetok v hodnote viac ako 2 miliardy eur !!!

Okrem platu cca 2 O00 € mesačne z tejto funkcie, má navyše k dispozícii 3-izbový byt v Ružinove za 60,65 € mesačne!!!!!  V čase keď študenti v Mlynskej doline platia za jedno internátne lôžko od 47 do 72 € !!!! To je také mládežnícke…

Aké zákulisné ťahy a dohody sa podaria zväzákovi Gedrovi, to je otázka. Ale je jasné že sa vie ukážkovo kamarátiť zo správnymi ľuďmi a je v správnej chvíli na správnom mieste.  Takže VIVAT novému predsedovi MSD.

P.S. Zmluva (PDF) a link na príjem:

http://vas.cas.sk/clanok/6757/naozaj-je-taky-sikovny-mlady-pravnik-z-fnm-zaraba-2000-eur-mesacne.html

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=603&doc=537471&text=1

 

Bude Marián Kočner slovenským Trumpom?

18.08.2017

V prvých hodinách po zverejnení výsledkov volieb v USA v roku 2016 sa na Slovensku najviac zo slovenských „politikov“ tešil Sulík, Boris Kollár, s istým zadosťučinením aj Matovič. Možno sa tešia aj dnes, kedy má Trump problém rozlíšiť medzi pôvodcami násilia pri rasovo motivovaných protestoch v Charlottesville, možno sa tešili aj vtedy keď Trump odstúpil [...]

Beblavý sa vykrúca rovnako ako Procházka či Hrnčiar

26.01.2016

Poslanec Beblavý, jeden zo Svätej trojice Siete, drží stranícku líniu ako sa patrí. Po tom, čo sa Procházka opätovne priznal, že keď bude treba, bude spolupracovať aj zo Smerom, aby to následne opätovnepoprel, obhajoval ho na svojom facebookovom profile takto: To je samozrejme taká „pol na pol“ odpoveď, z ktorej boli zmätení aj ľudia ako [...]

Modrý Smer? Len aby hlasy neprepadli!

03.12.2015

Je také porekadlo, že väčšia kopa berie. No často vidíme, že to nehovorí nič o kvalite, kompetentnosti, dobrých úmysloch či nebodaj správnosti. Najväčšou kopou je dnes Smer, ktorý zlyháva v tvorbe pracovných miest, v školstve, v zdravotníctve, v boji s korupciou, zlyháva v procese využitia eurofondov pri elektronizácii Slovenska. Druhá najväčšia kopa je dnes Sieť. [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 698738x
Priemerná čítanosť článkov: 26875x

Autor blogu

Kategórie