Založ si blog

Naprav čo si pokazil! Slovenská revolúcia 2012

Zdravotné sestry. Učitelia. Vysokoškoláci.Úradníci. Budú protestovať !!! A čo urobíš TY, aby Tvoj hlas zaznel ? Povieš si, že sa ťa to netýka? Asi  si spokojný.. Alebo si už dávno rezignoval? Vravíš si, že to nemá zmysel a aj tak sa nič nedosiahne ? R.ť paľovu!

To čo Ti vadí na Gorilách, na tých zopár vyvolencoch, ktorí sprivatizovali všetky hodnoty tohto štátu, vadí každému z nás! 99% Slovenska je nespokojného, pretože živorí a len mediálna smotánka Ti vraví, že sa vlastne máš dobre! Čo sa nesprivatizovalo, to sa kradne, čo sa nekradne, to výhodne kupujú tí čo privatizovali a kradli !

Koľko poctivých milionárov poznáš? Koľko úspešných vedcov poznáš? A to nie je dôvod na plač? Bývaš tak, ako sa patrí ? Bývaš vôbec? Máš čo jesť? Alebo sleduješ každú cenovku a vyberáš? Ako môžeš chcieť aby bolo lepšie, keď nič pre to neurobíš? Si si vedomý toho, že ak ty, konkrétne TY, sa nezdvihneš a nepôjdeš do ulíc tak nemáš právo plakať a nariekať? Zabudni na svoje sny a predsavzatia!

Toto je teraz krajina, kde intelekt ustupuje prostoduchosti, kde úspech sa meria na počet nemanželských detí, a kde 99% obyvateľstva nevie prežiť od výplaty k výplate! Tvoje sny ustupujú v prospech blahobytu úzkej skupiny opičiakov, známych ako Gorily!

A to aj vďaka  Tebe! Dovolil si to, si zodpovedný. Dokedy sa budeš ospravedlňovať – ja nie, to oni.. Ty si neurobil nič preto aby si ich zastavil!

Máš šancu na reparát. Mlčky alebo hlasno. Každý deň alebo každý druhý. Choď do mesta. Choď na námestie. Buď tam. Vždy keď tam budú tí, čo rovnako ako TY vidia, že takto to ďalej nejde! Krok za krokom, spoločne, proti biede, proti strate snov a za krajinu, ktorá má fungovať rovnako pre každého!!!! Naprav čo si pokazil !

Bude Marián Kočner slovenským Trumpom?

18.08.2017

V prvých hodinách po zverejnení výsledkov volieb v USA v roku 2016 sa na Slovensku najviac zo slovenských „politikov“ tešil Sulík, Boris Kollár, s istým zadosťučinením aj Matovič. Možno sa tešia aj dnes, kedy má Trump problém rozlíšiť medzi pôvodcami násilia pri rasovo motivovaných protestoch v Charlottesville, možno sa tešili aj vtedy keď Trump odstúpil [...]

Beblavý sa vykrúca rovnako ako Procházka či Hrnčiar

26.01.2016

Poslanec Beblavý, jeden zo Svätej trojice Siete, drží stranícku líniu ako sa patrí. Po tom, čo sa Procházka opätovne priznal, že keď bude treba, bude spolupracovať aj zo Smerom, aby to následne opätovnepoprel, obhajoval ho na svojom facebookovom profile takto: To je samozrejme taká „pol na pol“ odpoveď, z ktorej boli zmätení aj ľudia ako [...]

Modrý Smer? Len aby hlasy neprepadli!

03.12.2015

Je také porekadlo, že väčšia kopa berie. No často vidíme, že to nehovorí nič o kvalite, kompetentnosti, dobrých úmysloch či nebodaj správnosti. Najväčšou kopou je dnes Smer, ktorý zlyháva v tvorbe pracovných miest, v školstve, v zdravotníctve, v boji s korupciou, zlyháva v procese využitia eurofondov pri elektronizácii Slovenska. Druhá najväčšia kopa je dnes Sieť. [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 698727x
Priemerná čítanosť článkov: 26874x

Autor blogu

Kategórie