Minister školstva ho vyhodí (za prešustrované milióny Eur), minister kultúry zamestná !

25. marca 2013, jirilebis, Nezaradené

Som presvedčený, že je to pochybenie, ktoré sa stalo omylom. Pretože ak to nie je omyl, je to na vzburu. Revolúcia síce nie je v povahe Slovenska, no búriť sa snáď ľudia ešte vedia.

Minister školstva Čaplovič po kauze „Registre“  na ÚIPŠ okrem iných krokov, nechal vyhodiť aj projektového manažéra Vladimíra Pokojného. Dôvod – preplácal miliónové faktúry za zložky IT systému, ktoré neboli dodané alebo nefungovali. Minister oznámil vyvodenie právnych krokov a kauzu vyšetruje polícia.

Od novembra nepretieklo veľa vody vo Váhu, a verejné obstarávanie na ministerstve kultúry rieši – VLADIMÍR POKOJNÝ! Je pritom súčasťou balíčka poslednej digitalizačnej kauzy a hádok . Ide o desiatky miliónov Eur a prípad má na základe trestného oznámenia  opozície vyšetrovať prokuratúra. Pán Pokojný nastavuje centrálny plán verejného obstarávania a priamo pred jeho očami sa celý kontroverzný projekt bude realizovať!

Nechápem ako je to možné, ak jeden z ministrov Smeru (Čaplovič) vyhodí úradníka za prešustrované milióny, druhý (Maďarič) ho okamžite zamestná a, samozrejme, dotyčný úradník opäť rozhoduje o miliónoch. To si páni ministri nemohli aspoň zavolať!?

Netuším, ako často býva úradník, čo zlyhá, neustráži, kamufluje alebo prosto len nerieši to čo má, prepustený. Ale viem, že nie je časté, aby jeden a ten istý človek, sa po tom, čo ho vyhodíte oknom, vrátil dverami. OD KAUZY ku KAUZE.

Ja čas na vzburu.

http://youtu.be/PTLwzuQuRsw