Naprav čo si pokazil! Slovenská revolúcia 2012

9. októbra 2012, jirilebis, Nezaradené

Zdravotné sestry. Učitelia. Vysokoškoláci.Úradníci. Budú protestovať !!! A čo urobíš TY, aby Tvoj hlas zaznel ? Povieš si, že sa ťa to netýka? Asi  si spokojný.. Alebo si už dávno rezignoval? Vravíš si, že to nemá zmysel a aj tak sa nič nedosiahne ? R.ť paľovu!

To čo Ti vadí na Gorilách, na tých zopár vyvolencoch, ktorí sprivatizovali všetky hodnoty tohto štátu, vadí každému z nás! 99% Slovenska je nespokojného, pretože živorí a len mediálna smotánka Ti vraví, že sa vlastne máš dobre! Čo sa nesprivatizovalo, to sa kradne, čo sa nekradne, to výhodne kupujú tí čo privatizovali a kradli !

Koľko poctivých milionárov poznáš? Koľko úspešných vedcov poznáš? A to nie je dôvod na plač? Bývaš tak, ako sa patrí ? Bývaš vôbec? Máš čo jesť? Alebo sleduješ každú cenovku a vyberáš? Ako môžeš chcieť aby bolo lepšie, keď nič pre to neurobíš? Si si vedomý toho, že ak ty, konkrétne TY, sa nezdvihneš a nepôjdeš do ulíc tak nemáš právo plakať a nariekať? Zabudni na svoje sny a predsavzatia!

Toto je teraz krajina, kde intelekt ustupuje prostoduchosti, kde úspech sa meria na počet nemanželských detí, a kde 99% obyvateľstva nevie prežiť od výplaty k výplate! Tvoje sny ustupujú v prospech blahobytu úzkej skupiny opičiakov, známych ako Gorily!

A to aj vďaka  Tebe! Dovolil si to, si zodpovedný. Dokedy sa budeš ospravedlňovať – ja nie, to oni.. Ty si neurobil nič preto aby si ich zastavil!

Máš šancu na reparát. Mlčky alebo hlasno. Každý deň alebo každý druhý. Choď do mesta. Choď na námestie. Buď tam. Vždy keď tam budú tí, čo rovnako ako TY vidia, že takto to ďalej nejde! Krok za krokom, spoločne, proti biede, proti strate snov a za krajinu, ktorá má fungovať rovnako pre každého!!!! Naprav čo si pokazil !