Zbytočný (Š)kri(pe)k pre nič

27. septembra 2012, jirilebis, Nezaradené

Náboženská morálka OĽaNO je na vysokej úrovni. Ich svedomie hryzie – svedomito iných. Raz sa im hnusí, keď sa dve baby bozkávajú, raz považujú homosexualitu za chorobu, inokedy sypú injekčné striekačky na hlavu iným a nakoniec sa hrdinsky postavia proti propagácii perverzity, čo je podľa nich zobrazenie žien tak, ako ich Pán Boh stvoril.

Táto slovenská verzia “Légie slušnosti” má dozaista  pripravený spôsob cenzurovania. Predpokladám že sa obsah bude deliť na morálne nezávadný, čiastočne morálne závadný, a obsah odmietnutý OĽaNO. Alebo ho rovno označia za obsah “morálne ofenzívny”…

 

Tá americká “Légia slušnosti” takto odmietla film o Jamesovi Bondovi Srdečné pozdravy z Ruska, westernovú lahôdku s Clintom Eastwoodom Dobrý, zlý a škaredý alebo Posledné tango v Paríži s Marlonom Brandom.

 

Tak ako vyzýva pán poslanec Škripek k ochrane morálky cenzúrou a zakazovaním nahoty, mi pripomína iránsku náboženskú políciu, ktorá vás zatkne aj za “nemorálnu” a “perverznú” hru zo striekacími pištoľami na pláži…  Pán Boh s nami a zlé preč… Čakám, kedy budú náboženskí fanatici v parlamente žiadať zavedenie výučby kreacionizmu, alebo aspoň rozšírenie výuky náboženstva pre deti na základných školách.

P.S. : poučenie pre každého – je jedno či je niekto komunista-fanatik, kapitalista-fanatik a či evanjelizátor-fanatik. Každý z nich zakazuje, ruší, odsudzuje, hľadá triedneho nepriateľa či nepriateľa voľného trhu a súťaže, inokedy je to nepriateľ podnikavosti a osobného úspechu či ľudu, nakoniec prach obyčajný antikrist a neznaboh. Fanatici všetkých ideológií a náboženstiev, spojte sa a ťahajte do hája….