Založ si blog

Lipšic – jednooký medzi slepými králom

Keď niekto má čas, a to drvivá väčšina tejto krajiny nemá, a číta si, čo je na slovenskom internete nové, zistí že máme „nového lídra pravice“. Je to podľa prieskumom pán Lipšic. Vraj.

Objavili sa prieskumy, ktorých hlavnou úlohou je vsugerovať každému, že hľadali nového lídra pravice, a že je ním alfa samec Lipšic a jeho mačkopes NOVA-Dohoda. Zrazu a z ničoho nič sa táto drobná strana, na základe podivných prieskumov, podľa slov jej ideológa a financmajstra Krajniaka ( medzi kamarátmi volaného Križiak)  – trhá z cyklistického peletónu a nasadzuje na únik. Lebo 21 až 24 % voličov pravice by vraj za vodcu či možno aj veľmajstra rádu chcela Lipšica.

Ehm, nie je to len necelá ¼ z celkového počtu pravičiarov? A neunikla tu trocha pointa ? Chváliť sa, že som na tom lepšie ako tí, čo ani do pedálov nešliapli, či dokonca silno brzdia, nie je také úžasné. A keď sme už u tých prirovnaní – na konci pretekov sa nie vždy raduje ten, čo sa trhol, ale ten čo správne rozložil sily, a má ich dostatok. Väčšina únikov neprináša víťazstvo. Svoje by vedel o tom povedať svojmu mladšiemu kolegovi Dzurinda.

A teraz hra zo slovami a číslami:

Slovenská nová pravica má nového lídra. Nový líder novej pravice je – starý Lipšic. Lipšic nie je voľbou pre 76% až 79% pravicových voličov. Ak teda pripustíme, že Slovensko má 50% voličov ľavice a 50% voličov pravice, tak z 4 392 451oprávnených voličov ( ak pripustíme, že by išli voliť všetcia a do nohy ) by 3 931 243 voličov NEVOLILO Lipšica *.

Kde je potom nejaký ten líder?

 

*A k spôsobu ako som to vyrátal – tak ako to zjavne robia v prieskumoch, odhadom a lebo sa mi to hodilo.

 

Bude Marián Kočner slovenským Trumpom?

18.08.2017

V prvých hodinách po zverejnení výsledkov volieb v USA v roku 2016 sa na Slovensku najviac zo slovenských „politikov“ tešil Sulík, Boris Kollár, s istým zadosťučinením aj Matovič. Možno sa tešia aj dnes, kedy má Trump problém rozlíšiť medzi pôvodcami násilia pri rasovo motivovaných protestoch v Charlottesville, možno sa tešili aj vtedy keď Trump odstúpil [...]

Beblavý sa vykrúca rovnako ako Procházka či Hrnčiar

26.01.2016

Poslanec Beblavý, jeden zo Svätej trojice Siete, drží stranícku líniu ako sa patrí. Po tom, čo sa Procházka opätovne priznal, že keď bude treba, bude spolupracovať aj zo Smerom, aby to následne opätovnepoprel, obhajoval ho na svojom facebookovom profile takto: To je samozrejme taká „pol na pol“ odpoveď, z ktorej boli zmätení aj ľudia ako [...]

Modrý Smer? Len aby hlasy neprepadli!

03.12.2015

Je také porekadlo, že väčšia kopa berie. No často vidíme, že to nehovorí nič o kvalite, kompetentnosti, dobrých úmysloch či nebodaj správnosti. Najväčšou kopou je dnes Smer, ktorý zlyháva v tvorbe pracovných miest, v školstve, v zdravotníctve, v boji s korupciou, zlyháva v procese využitia eurofondov pri elektronizácii Slovenska. Druhá najväčšia kopa je dnes Sieť. [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 698539x
Priemerná čítanosť článkov: 26867x

Autor blogu

Kategórie