Založ si blog

Minister školstva ho vyhodí (za prešustrované milióny Eur), minister kultúry zamestná !

Som presvedčený, že je to pochybenie, ktoré sa stalo omylom. Pretože ak to nie je omyl, je to na vzburu. Revolúcia síce nie je v povahe Slovenska, no búriť sa snáď ľudia ešte vedia.

Minister školstva Čaplovič po kauze „Registre“  na ÚIPŠ okrem iných krokov, nechal vyhodiť aj projektového manažéra Vladimíra Pokojného. Dôvod – preplácal miliónové faktúry za zložky IT systému, ktoré neboli dodané alebo nefungovali. Minister oznámil vyvodenie právnych krokov a kauzu vyšetruje polícia.

Od novembra nepretieklo veľa vody vo Váhu, a verejné obstarávanie na ministerstve kultúry rieši – VLADIMÍR POKOJNÝ! Je pritom súčasťou balíčka poslednej digitalizačnej kauzy a hádok . Ide o desiatky miliónov Eur a prípad má na základe trestného oznámenia  opozície vyšetrovať prokuratúra. Pán Pokojný nastavuje centrálny plán verejného obstarávania a priamo pred jeho očami sa celý kontroverzný projekt bude realizovať!

Nechápem ako je to možné, ak jeden z ministrov Smeru (Čaplovič) vyhodí úradníka za prešustrované milióny, druhý (Maďarič) ho okamžite zamestná a, samozrejme, dotyčný úradník opäť rozhoduje o miliónoch. To si páni ministri nemohli aspoň zavolať!?

Netuším, ako často býva úradník, čo zlyhá, neustráži, kamufluje alebo prosto len nerieši to čo má, prepustený. Ale viem, že nie je časté, aby jeden a ten istý človek, sa po tom, čo ho vyhodíte oknom, vrátil dverami. OD KAUZY ku KAUZE.

Ja čas na vzburu.

http://youtu.be/PTLwzuQuRsw

 

Bude Marián Kočner slovenským Trumpom?

18.08.2017

V prvých hodinách po zverejnení výsledkov volieb v USA v roku 2016 sa na Slovensku najviac zo slovenských „politikov“ tešil Sulík, Boris Kollár, s istým zadosťučinením aj Matovič. Možno sa tešia aj dnes, kedy má Trump problém rozlíšiť medzi pôvodcami násilia pri rasovo motivovaných protestoch v Charlottesville, možno sa tešili aj vtedy keď Trump odstúpil [...]

Beblavý sa vykrúca rovnako ako Procházka či Hrnčiar

26.01.2016

Poslanec Beblavý, jeden zo Svätej trojice Siete, drží stranícku líniu ako sa patrí. Po tom, čo sa Procházka opätovne priznal, že keď bude treba, bude spolupracovať aj zo Smerom, aby to následne opätovnepoprel, obhajoval ho na svojom facebookovom profile takto: To je samozrejme taká „pol na pol“ odpoveď, z ktorej boli zmätení aj ľudia ako [...]

Modrý Smer? Len aby hlasy neprepadli!

03.12.2015

Je také porekadlo, že väčšia kopa berie. No často vidíme, že to nehovorí nič o kvalite, kompetentnosti, dobrých úmysloch či nebodaj správnosti. Najväčšou kopou je dnes Smer, ktorý zlyháva v tvorbe pracovných miest, v školstve, v zdravotníctve, v boji s korupciou, zlyháva v procese využitia eurofondov pri elektronizácii Slovenska. Druhá najväčšia kopa je dnes Sieť. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 698718x
Priemerná čítanosť článkov: 26874x

Autor blogu

Kategórie