Založ si blog

Pán poslanec Beblavý, ste zákerný zbabelec, klamár a pravdepodobne zlodej.

Pre všetkých tých, čo chceli aby som pokračoval, pokračujem.

Prečo zbabelec ? Zbabelosť  označuje  neschopnosť preukázať dostatočnú duševnú odolnosť a odvahu  tvárou v tvár výzve (http://dictionary.reference.com/browse/cowardice) . Pán poslanec mal kedykoľvek možnosť vyjadriť sa k témam, ako je jeho  osobný podiel na projekte Debyrokratizácie/RIS (pre neznalých, ide o  tunelársky a nefunkčný  IT projekt na školstve  asi za 15 miliónov eur) . On však radšej mediálne exhibuje a vychvaľuje sám seba.

Dokonca som ho priamo k tomu vyzval prostredníctvom emailu, ako aj na jeho facebook stránke. Opýtal som sa ho, ako je možné že jeho „bývalá“ firma Edea dostala milióny za školenia na systém, který  neexistuje. Spýtal som sa ho aj na to, či je v poriadku aby štát prostredníctvom jeho kamaráta platil statisíce Eur IT firme za vypracovanie zákonov! Navyše zákonov v oblasti, v ktorej je on pozuruhodne aktívny.   Zo stránky to vymazal a spolu so svojimi 3mi poslaneckými asistentmi nemal odvahu na to odpovedať. NAMIESTO TOHO MI PRIŠLO POZVANIE NA POLICAJNÝ VÝSLUCH AKO SVEDOK VO VECI SPÁCHANÉHO PREČINU OHOVÁRANIA, KDE POŠKODENÝM JE : čuduj sa svete, poslanec BEBLAVÝ!

Prečo klamár? Beblavý  sa o vyhadzovaní peňazí  v tomto projekte vyjadril jediný raz pre  Hospodárske noviny (http://www.skolskyportal.sk/clanky/stat-zaplatil-miliony-eur-no-nema-nic-tvrdi-caplovic) kde tvrdí, že nikdy osobne s projektom nič nemal !!! TO JE KLAMSTVO! Bol totiž podpredsedom Riadiaceho výboru tohoto projektu. (http://wiki.debyrokratizacia.sk/index.php?title=Riadiaci_v%C3%BDbor)

Pán poslanec, a prečo podľa mňa pravdepodobne kradnete? Viete, dôkazy asi rád určite vysvetlíte ako „náhody“. V Čechách ale máme príslovie  – kdo lže, ten krade.  A vy ste preukázateľne klamali.

Bez ohľadu na to, ako sa snažíte túto tému ututlať, nehovoriť o nej a pokúšate sa zastrašovať podávaním trestných oznámení, tvrdím, že by ste sa mali vzdať  verejnej funkcie. Už stačilo pán poslanec.

P.S. A nezabudnite to prosím pridať k žalobe.

 

Bude Marián Kočner slovenským Trumpom?

18.08.2017

V prvých hodinách po zverejnení výsledkov volieb v USA v roku 2016 sa na Slovensku najviac zo slovenských „politikov“ tešil Sulík, Boris Kollár, s istým zadosťučinením aj Matovič. Možno sa tešia aj dnes, kedy má Trump problém rozlíšiť medzi pôvodcami násilia pri rasovo motivovaných protestoch v Charlottesville, možno sa tešili aj vtedy keď Trump odstúpil [...]

Beblavý sa vykrúca rovnako ako Procházka či Hrnčiar

26.01.2016

Poslanec Beblavý, jeden zo Svätej trojice Siete, drží stranícku líniu ako sa patrí. Po tom, čo sa Procházka opätovne priznal, že keď bude treba, bude spolupracovať aj zo Smerom, aby to následne opätovnepoprel, obhajoval ho na svojom facebookovom profile takto: To je samozrejme taká „pol na pol“ odpoveď, z ktorej boli zmätení aj ľudia ako [...]

Modrý Smer? Len aby hlasy neprepadli!

03.12.2015

Je také porekadlo, že väčšia kopa berie. No často vidíme, že to nehovorí nič o kvalite, kompetentnosti, dobrých úmysloch či nebodaj správnosti. Najväčšou kopou je dnes Smer, ktorý zlyháva v tvorbe pracovných miest, v školstve, v zdravotníctve, v boji s korupciou, zlyháva v procese využitia eurofondov pri elektronizácii Slovenska. Druhá najväčšia kopa je dnes Sieť. [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 698535x
Priemerná čítanosť článkov: 26867x

Autor blogu

Kategórie