Založ si blog

Rodinkárstvo a kamarátkšefty pána Beblavého?

Poslanec Miroslav Beblavý, zverejnil svoje príjmy od roku 1996-2002. To znamená od svojich 19 do 25 rokov. Krásnych 5,08 milióna korún, čo je takmer milión korún ročne. WOW!

A je to jeho usilovnosť a šikovnosť? Nie. Prosím tomu neverte.
Príklady? Nech sa páči.

Príklad 1 – Vlastníctvo akcií  PALMY/TUMYS, určite nemalo nič s tým, že túto fabriku “manažérsky a zamestnanensky” sprivatizoval jeho pán otec a nakoniec predal Slávii Capital (trocha zabudnutá finančná skupina, darilo sa jej najmä za Černáka z SDKÚ).

Príklad 2 – čítali ste niekedy alebo počuli o štátnom tajomníkovi v 25 rokoch života? Nejaké dobré kamarátske vzťahy že by? A povedzme si TRANSPARENTNE, ako sa nominujú štátny tajomníci. No predsa politicky ! Nie som naivný, vplyv finančných skupín je tu cítiť na hony ďaleko.

Príklad 3 – najkladnejšie ohodnotenie osoby Miroslava Beblavého sa podarilo urobiť Transparency International Slovakia, mediálne známej organizácii. Svete div sa, jeho žena tu šéfuje.

Príklad 4 – v habilitačnej komisii na titul docenta sedí kamoška Žitňanská. Áno, je to tá, čo potom by pán poslanec rád videl ako šéfku SDKÚ.

A verte, že to nie sú všetky príklady…

Toľko náhod? Všetko čisté a s kostolným poriadkom? Nuž, možno. ( 😀 )
Ale ešte k tej šikovnosti. Pán poslanec Miroslav Beblavý je vzdelaný, rozhľadený muž, s širokou publikačnou činnosťou, ktorý učí, prednáša kade tade, bloguje, dáva pripomienky, návrhy, mediálne vystupuje…. A podniká.

A to podnikanie, ouha, môže byť kameň úrazu. Je totiž namočený v kauze DEBYROKRATIZÁCIE/RIS. Téme sa venovali už aj Hospodárske noviny, aj deník Plus jedeň deň. Kamarát pána poslanca, Roman Baranovič ako štátny úradník vyhodil von oknom 15 milónov € z verejných peňazí na tento projekt, a vďaka jeho aktivitám dodávateľ projektu angažoval firmu pána poslanca. Zisk pre firmu v miliónoch korún.  Pán poslanec Miroslav Beblavý naviac VEREJNE KLAMAL, keď svojho času sa pre HN vyjadril : “JA OSOBNE SOM S PROJEKTOM NIČ NEMAL” ! Prepáčte, ale pán poslanec Beblavý bol podpredsedom RIADIACEHO VÝBORU DEBYROKRATIZACIE, v ktorom sedel práve s kamarátom BARANOVIČOM !!! Takže ako ?

A aby som bol objektívny : pán poslanec tvrdí, že firmu predal pred voľbami v 2010. No ako to že podľa živnostenského registra je DOTERAZ Miroslav Beblavý zodpovedným zástupcom ?

Klapky na očiach mala verejnosť pred Gorilou. SDKÚ ako aj veľká väčšina ostatných strán sú v nej namočené až po uši. Dokedy budeme trpieť nastupujúcu NOVU GENERÁCIU Goríl ?

 

Bude Marián Kočner slovenským Trumpom?

18.08.2017

V prvých hodinách po zverejnení výsledkov volieb v USA v roku 2016 sa na Slovensku najviac zo slovenských „politikov“ tešil Sulík, Boris Kollár, s istým zadosťučinením aj Matovič. Možno sa tešia aj dnes, kedy má Trump problém rozlíšiť medzi pôvodcami násilia pri rasovo motivovaných protestoch v Charlottesville, možno sa tešili aj vtedy keď Trump odstúpil [...]

Beblavý sa vykrúca rovnako ako Procházka či Hrnčiar

26.01.2016

Poslanec Beblavý, jeden zo Svätej trojice Siete, drží stranícku líniu ako sa patrí. Po tom, čo sa Procházka opätovne priznal, že keď bude treba, bude spolupracovať aj zo Smerom, aby to následne opätovnepoprel, obhajoval ho na svojom facebookovom profile takto: To je samozrejme taká „pol na pol“ odpoveď, z ktorej boli zmätení aj ľudia ako [...]

Modrý Smer? Len aby hlasy neprepadli!

03.12.2015

Je také porekadlo, že väčšia kopa berie. No často vidíme, že to nehovorí nič o kvalite, kompetentnosti, dobrých úmysloch či nebodaj správnosti. Najväčšou kopou je dnes Smer, ktorý zlyháva v tvorbe pracovných miest, v školstve, v zdravotníctve, v boji s korupciou, zlyháva v procese využitia eurofondov pri elektronizácii Slovenska. Druhá najväčšia kopa je dnes Sieť. [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 07:40

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 698705x
Priemerná čítanosť článkov: 26873x

Autor blogu

Kategórie