Založ si blog

Zbytočný (Š)kri(pe)k pre nič

Náboženská morálka OĽaNO je na vysokej úrovni. Ich svedomie hryzie – svedomito iných. Raz sa im hnusí, keď sa dve baby bozkávajú, raz považujú homosexualitu za chorobu, inokedy sypú injekčné striekačky na hlavu iným a nakoniec sa hrdinsky postavia proti propagácii perverzity, čo je podľa nich zobrazenie žien tak, ako ich Pán Boh stvoril.

Táto slovenská verzia “Légie slušnosti” má dozaista  pripravený spôsob cenzurovania. Predpokladám že sa obsah bude deliť na morálne nezávadný, čiastočne morálne závadný, a obsah odmietnutý OĽaNO. Alebo ho rovno označia za obsah “morálne ofenzívny”…

 

Tá americká “Légia slušnosti” takto odmietla film o Jamesovi Bondovi Srdečné pozdravy z Ruska, westernovú lahôdku s Clintom Eastwoodom Dobrý, zlý a škaredý alebo Posledné tango v Paríži s Marlonom Brandom.

 

Tak ako vyzýva pán poslanec Škripek k ochrane morálky cenzúrou a zakazovaním nahoty, mi pripomína iránsku náboženskú políciu, ktorá vás zatkne aj za “nemorálnu” a “perverznú” hru zo striekacími pištoľami na pláži…  Pán Boh s nami a zlé preč… Čakám, kedy budú náboženskí fanatici v parlamente žiadať zavedenie výučby kreacionizmu, alebo aspoň rozšírenie výuky náboženstva pre deti na základných školách.

P.S. : poučenie pre každého – je jedno či je niekto komunista-fanatik, kapitalista-fanatik a či evanjelizátor-fanatik. Každý z nich zakazuje, ruší, odsudzuje, hľadá triedneho nepriateľa či nepriateľa voľného trhu a súťaže, inokedy je to nepriateľ podnikavosti a osobného úspechu či ľudu, nakoniec prach obyčajný antikrist a neznaboh. Fanatici všetkých ideológií a náboženstiev, spojte sa a ťahajte do hája….

 


 

Bude Marián Kočner slovenským Trumpom?

18.08.2017

V prvých hodinách po zverejnení výsledkov volieb v USA v roku 2016 sa na Slovensku najviac zo slovenských „politikov“ tešil Sulík, Boris Kollár, s istým zadosťučinením aj Matovič. Možno sa tešia aj dnes, kedy má Trump problém rozlíšiť medzi pôvodcami násilia pri rasovo motivovaných protestoch v Charlottesville, možno sa tešili aj vtedy keď Trump odstúpil [...]

Beblavý sa vykrúca rovnako ako Procházka či Hrnčiar

26.01.2016

Poslanec Beblavý, jeden zo Svätej trojice Siete, drží stranícku líniu ako sa patrí. Po tom, čo sa Procházka opätovne priznal, že keď bude treba, bude spolupracovať aj zo Smerom, aby to následne opätovnepoprel, obhajoval ho na svojom facebookovom profile takto: To je samozrejme taká „pol na pol“ odpoveď, z ktorej boli zmätení aj ľudia ako [...]

Modrý Smer? Len aby hlasy neprepadli!

03.12.2015

Je také porekadlo, že väčšia kopa berie. No často vidíme, že to nehovorí nič o kvalite, kompetentnosti, dobrých úmysloch či nebodaj správnosti. Najväčšou kopou je dnes Smer, ktorý zlyháva v tvorbe pracovných miest, v školstve, v zdravotníctve, v boji s korupciou, zlyháva v procese využitia eurofondov pri elektronizácii Slovenska. Druhá najväčšia kopa je dnes Sieť. [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 698693x
Priemerná čítanosť článkov: 26873x

Autor blogu

Kategórie